گوشت بوقلمون
تنها مشکل در صنعت پرورش بوقلمون ناشناخته بودن گوشت و خواص آن است. با توجه به مزایای بالای گوشت این پرنده، مقاوم بودن آن در برابر شرایط و بیماری ها وهمچنین ترکیب دو تیپ گوشت سفید و قرمز (40 درصد گوشت قرمز و60 درصد گوشت سفید) گوشت این پرنده مزایای زیادی دارد.
گوشت بوقلمون سرشار از اسیدفولیک ، پروتئین ، سلنیوم ، روی ، پتاسیم و ویتامین های B6 ، B3 ، B1 ، B12 و اسید آمینه تریپتوفان است. مصرف این گوشت برای کاهش فشار خون ، جلوگیری از سرطان ، ایجاد آرامش ،تقویت سیستم ایمنی بدن،افزایش هورمون تستسترون وبهبود کم خوابی مفید است.